BiSL Foundation

Deze training gaat in op de uitgangspunten van BiSL en het met BiSL gedefinieerde proces-framework. Aan de orde komen de uitgangspunten en het framework als geheel, de uitvoerende processen (opgesplitst naar gebruiksbeheer, functionaliteitenbeheer en verbindende processen), de sturende processen en de richtinggevende processen.

Er is veel ruimte voor uitwisseling van ervaringen, waarbij steeds wordt teruggegaan naar de theorie. De deelnemers ontvangen hand-outs, oefeningen en artikelen plus een oefenexamen.  Doelgroep: informatiemanagement, medewerkers van functioneel beheer en IT-ers die de vraagzijde beter willen leren kennen.
Groepsgrootte: 5 tot 15 deelnemers.

De training wordt als workshop wordt onsite gegeven, waarbij ook aandacht wordt gegeven aan situationele aspecten van de opdrachtgever. Daarnaast bieden wij in samenwerking met Lagant de cursus aan als open inschrijving. De inschrijving voor deze cursussen is voor iedereen open, zodat ook individuele inschrijvingen mogelijk zijn.

Deze workshop bereidt op het officiële publieke BiSL Foundation examen van APMG, dat wij voor u kunnen verzorgen. Voor de examenspecificaties en -opzet: zie de website van APMG. Voor het examen zijn geen verdere vereisten. Het examen duurt 1 uur en om te slagen dient u minimaal 26 van de 40 meerkeuzevragen correct te beantwoorden.

BiSL® is a Registered Trade Mark of Van Haren Publishing B.V.