BiSL Advanced

In de training BiSL Advanced komt aan de orde op welke wijze business informatiemanagement (functioneel beheer en informatiemanagement) kan worden ingericht of verbeterd door toepassing van het BiSL-framework.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn rollen en verantwoordelijkheden binnen business informatiemanagement, structureringsprincipes, mandaatmodellen en de invloed van IT-ontwikkelingen.

De stof wordt doorgenomen aan de hand van een aantal cases, die zijn opgebouwd rond de theorie-onderwerpen. In een interactieve opzet is hierbij veel ruimte voor onderlinge uitwisseling van ervaringen. Deelnemers aan de BiSL Advanced training ontvangen hand-outs, oefeningen, achtergronddocumentatie en een oefenexamen.

Doelgroep: managers informatiemanagement, consultants, informatiemanagement en medewerkers van functioneel beheer die bezig gaan met het inrichten of verder professionaliseren van business informatiemanagement. Groepsgrootte: 5 tot 15 deelnemers. De training omvat drie dagen.

De BISL Advanced training wordt inhouse als workshop verzorgd, waarbij ook aandacht wordt gegeven aan situationele aspecten van de opdrachtgever. Daarnaast bieden wij in samenwerking met Lagant de cursus aan als open inschrijving, zodat ook individuele inschrijvingen mogelijk zijn.

Deze workshop bereidt op het officiële publieke BiSL Advanced examen van APMG. Wij kunnen dit examen voor u verzorgen. Voor de examenspecificaties en -opzet: zie de website van APMG. Voor het examen is vereist dat de kandidaat geslaagd is voor het BiSL Foundation examen. Het examen duurt 1 uur en om te slagen dient u minimaal 26 van de 40 meerkeuzevragen correct te beantwoorden.